Начин на приготвяне
Яйцата, скирът, протеинът, фурмите, какаото, брашното от лимец, медът и бапулверът, заедно с 2 с.л. прясно мляко, се разбиват до гладка смес.
Сместа се пече в малка правоъгълна тавичка с приблизителни размери 20х25 см на хартия за печене и предварително загрята фурна на 180 градуса.
Пече се около 15-20 минути до готовност, но не трябва да се препича, за да не стане сухо.
Маслото и черният шоколад се разтопяват на водна баня и се добавят останалите 2 с.л. прясно мляко.
Когато изстине браунито се дупчи с вилица и се залива.
По желание шоколадовият сладкиш се поръсва с кокосови стърготини.
Зоновото брауни се получава също толкова вкусно на вкус и вид.
Рецептата е за 8БПВМ.
Браунито със заливка по Зоната е готово.