Млечна баница

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
07/07/2018
"За закуска или за десерт поднесете лесна за приготвяне и много вкусна млечна баница!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо103 786
  • Преглеждания за месеца537
  • Преглеждания за седмицата62
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

  • кори - 1/2 пакет
  • яйца - 3 - 4 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • маргарин - течен 3/4 ч.ч.
  • прясно мляко - 800 мл
  • ванилена захар - 1 пакетче
  • пудра захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В намазана с маргарин тава запечете последователно всички кори.

Разбийте яйцата със захарта и ваниловата захар. Добавете прясното мляко и разбъркайте.

Начупете корите в дълбока тава и ги залейте със сместа от яйца, захар и прясно мляко. Поръсете отгоре с маргарина. Запечете във фурна, загрята до 220 градуса.

Сервирайте млечната баница, поръсена с пудра захар.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
28.00 лв.
21.56 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 10
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Горанова
Горанова
27.08.2013 10:27
От всичко става ясно, че пусналият рецептата има бегли понятия от готвенето! Кофти за сайта, компрометира се така.
6
2
Цветанка Маринова
Цветанка Маринова
12.01.2013 14:05
3/3 означава 1 цяло математически.Да ,със сигурност не е толкова маргарина ,сигурно е 3/4 чаша.
1
2
Тони
Тони
23.03.2011 16:32
Маргаринът не се разбира колко е. Със сигурност не е 3/3 чаена чаша.
2
2