Равиоли с кайма

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
126
146
09/05/2014
"Италианците имат специално отношение към храната, а след тези вкусни равиоли - и ние "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 513
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти омесете гладко тесто. При необходимост може да се добавите още брашно.

От тестото се разточва кора. С гърлото на чаша изрежете кръгчета от кората. В средата на всяко кръгче поставете лъжичка от овкусената кайма и притиснете краищата с пръсти.

Оваляйте равиолите в брашното и след това ги сложете във вряща подсолена вода. Когато изплуват на повърхността, варете 2-3 минути и извадете с решетъчна лъжица.

Поднасети ги топли, гарнирани с доматен сос, подправен със счукан чесън и сол.

Рейтинг

5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар