Пиле с манго и кашу

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Пиле с манго и кашу2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"Необичаен вкус, който ще ви допадне толкова, че няма как да не си сипете допълнително от това пиле"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 кг филе
  • манго - 1 бр.
  • картофи - 2 бр.
  • стафиди - 50 г
  • майонеза - 150 г
  • лимонов сок - 1 ч.л.
  • кашу - 100 г
  • къри - 1 щипка
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява в подсолена вода и се нарязва на ивички.

Добавя се половината обелено и нарязано на парченца манго, нарязаните сварени картофи и стафидите. Залива се със сос от разбърканите с майонезата, къри и лимонов сок.

Поръсва се със сол и черен пипер, сипва се половината кашу и се разбърква.

Готовата пилешка салата се поръсва с останалото кашу и се украсява с парченца манго.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: