Начин на приготвяне
Сварете пилешкото, обезкостете го и го накъсайте.
Отделно в купа смесете оцета, соевия сос, меда и джинджифила. Прехвърлете месото в така приготвената марината, разбъркайте и оставете да се маринова за поне 30 мин.
През това време измийте, почистете и нарежете на лентички чушките, морковите, тиквичките и гъбите.
Загрейте олиото в уок и прехвърлете пилешкото заедно с предварително накълцания чесън в него. Запържете го за 5-6 мин, извадете го от уока и го заделете настрани.
На негово място сложете в тигана чушките и морковите. Задушете за няколко минути и добавете тиквичките и гъбите. Разбъркайте добре и оставете на котлона, докато зеленчуците омекнат.
След това прехвърлете в уока и пилешкото. Овкусете със сол, добавете и кашуто. Разбъркайте и оставете за 10-на мин на котлона, колкото да се смесят ароматите.
Накрая добавете и предварително разтвореното в малко вода нишесте.
Отново разбъркайте, оставете за още 5 мин и снемете от огъня.