Начин на приготвяне
Загрейте фурната си до 180 °C. Уверете се, че всичките ви съставки са със стайна температура, преди да започнете.
Намажете правоъгълна форма за печене с масло или застелете с хартия за печене.
Пресейте заедно брашното, бакпулвера и солта в купа.
Смесете хранителния оцветител и какаото на прах заедно.
В голяма купа разбийте заедно маслото и захарта за 2-3 минути или докато сместа стане пухкава.
Чукнете едно по едно яйцата.
Добавете ванилията.
Добавете 1/3 от вашата брашнена смес към останалите съставки и разбъркайте добре.
Смесете половината прясно мляко, последвано от друга трета от брашнената смес и след това останалата част от млякото.
Накрая добавете и последната третина от брашнената смес.
Смесете оцета и содата за хляб в малка чаша.
Добавете оцетната смес към тестото и разбъркайте добре.
Изсипете 1/2 от сместа в тавата за печене и изпечете блата за около 15 -20 минути.
Повторете и с останалата смес.
Охладете блатовете.
С помощта на форма за сладки изрежете сърчица.
Разбийте сладкарската сметана с помощта на миксер. добавете заквасената и крема сиренето.
Разбийте до хомогенност.
С помощта на пош и подходящ шприц шприцовайте цветчета върху всяка от сладките пастички.
Поставете второ сърце и отново шприцовайте малки цветченца.
Преди поднасяне гарнирайте с парченца ягоди, листенце свежа мента и плодов /ягодов/ топинг.
Изненадайте любимия с десерт Влюбено сърце.