Начин на приготвяне
В топлата вода се разбива маята със захарта и се оставя да шупне.
Замесваме тесто с останалите продукти, като се отделя един жълтък за намазване на питката отгоре.
Оставя се да втаса на топло. Тестото се разделя на две части. Всяка се разточва на голям правоъгълник, намазваме с масло и поръсваме сирене. Отгоре се поставя втори правоъгълник, които се поръсва с олио и сирене.
Едната половина се прехвърля върху другата. Заедно се разточват на по-голяма кора. Нарязваме с нож на 12 ленти, които се усукват и навиват на охлюви.
Нареждаме в тава намазана с олио във форма на сърце. След 15 минути намазваме с отделения жълтък и поръсваме семената.
Печем в нагорещена фурна 170 градуса около 45 минути.