Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Банички»Безглутенови протеинови банички на тиган

Безглутенови протеинови банички на тиган

Безглутенови протеинови банички на тиган
Снимка: Delicious World By Sofia
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Безглутенови протеинови банички на тиган - вече може да си хапвате банички без глутен и с без грижи за килцата"

Необходими Продукти

  • оризови кори - 2 бр.
  • яйце - 1 бр.
  • извара - 50 г
  • масло
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива и се добавя изварата.

Сместа се овкусява с малко сол и черен пипер.

Две оризови кори се потапят в топла вода за около 20-30 секунди, докато омекнат.

По средата на всяка кора се слага от сместа и се завиват правоъгълни банички.

Тиганът се загрява и се намазва със съвсем малко масло.

Баничките се пекат за 4-5 минутки от всяка страна.

По желание поръсваме с шарена сол и сервираме безглутенови протеинови банички на тиган с кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: