Свински ребърца с наденица и червен пипер

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
19/05/2014
"За феновете на мръвката - ребърца с наденичка, останалото е ... бира "
Приготвяне60 мин.
Готвене75 мин.
Общо135 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо615
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата нарежете на по-малки парчета и ги смесете с чесъна, пипера и зехтина. Предварително загрявате фурната на 160 градуса.

Наденицата запържете леко, докато стане кафява и я извадете с решетъчна лъжица върху абсорбираща хартия. В същия съд запържете ребърцата и също ги извадете върху хартия. Отново в същия тиган сложете екстра зехтина, лука и чушката. Разбърквайте, докато зеленчуците омекнат.

Върнете ребърцата и чоризото, заедно със захарта, доматите и бульона. Оставете ястието да заври. След това го покрийте с фолио и го сложете във фурната. След час махнете фолиото и го оставете още 30 минути да се запече, докато омекнат ребърцата. Подправете на вкус.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар