Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Задушена Риба»Шаран с червен пипер

Шаран с червен пипер

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Шаран с червен пипер1 / 2
06/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Не прекалявайте със салатите, че от този шаран с червен пипер и сметана гарантирано ще хапнете поне две порции"

Необходими Продукти

  • шаран - 4 порции
  • мас - 1 с.л.
  • сметана - 100 гр. кисела
  • лук - 2 глави
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме ситно нарязания лук в мас до пожълтяване, снемаме от огъня, прибавяме червения пипер, нарязаните порции шаран и задушаваме под похлупак до омекване.

Непосредствено преди поднасянето прибавяме сметаната и възваряваме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: