Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свински късчета с лук и червен пипер

Свински късчета с лук и червен пипер

Свински късчета с лук и червен пипер
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Семпло и невероятно вкусно предложение със свинско месо"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1.5 кг
  • лук - 3 - 4 глави
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • бяло вино - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на подходящи късчета. Обелете лука и го нарежете на парченца. Сложете месото, добавете лука и овкусете със сол.

Поръсете с червен пипер и черен пипер. Налейте бялото вино.

Завийте тавата с фолио.

Изпечете свинските късчета в загрята фурна, докато месцето омекне и и остане на мазнина.

Свинските късчета с лук и червен пипер са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: