Пене с магданоз и домати

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
10/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо409
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пенето в подсолена вода според инструкциите на опаковката. След това отцедете и измийте със студена вода.

Смесете магданоза с доматите и зехтина. Разбъркайте добре. Добавете чесъна и посолете. Отново разбъркайте. Изсипете сместа в тенджера и я сложете на огъня да се задуши за няколко минути.

Прибавете отцедената паста и се гответе още 2-3 минути, докато се смесят съставките. Сервирайте пастата, поръсена с пармезан.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар