Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Тиква със скариди

Тиква със скариди

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Тиква със скариди1 / 2
18/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • скариди - 100 г (сварени)
  • тиква - 500 г (белена)
  • джинджифил - ½ ч.л. на прах
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 1 щипка
  • магданоз - 10 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се нарязва на ситно и се сварява до полуготово състояние. Отцежда се и се оставя да изсъхне.

Джинджифилът се запържва в олиото. Добавя се тиквата и скаридите и се задушават на слаб огън 10 минути.

Сервират се поръсени със сол и нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: