Ябълки с шоколад и карамел

Нина НордНина Норд
Джедай
306268
Ябълки с шоколад и карамел2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • ябълки - 4 бр.
  • шоколад - 100 г
  • захар - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се измиват, отстранява се сърцевината.

Шоколадът се разтопява на водна баня и с него се пълнят дупките в ябълките.

Поливат се с карамел, който се приготвя от загрятата захар, в която се добавят 2 супени лъжици вода.

Плодовете се слагат в хладилник за 2 часа и се сервират, като се режат на четвъртинки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: