Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Татарски топчета с месо

Татарски топчета с месо

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Татарски топчета с месо1 / 2
13/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8
"Ароматни питки с масло и крехко телешко - с това избрахме да ви изкушим днес"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 300 г
  • лук - 1 глава
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - ¼ ч.л.
  • брашно - 200 г
  • масло - 2 с.л.
  • вода - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От брашното, водата и солта се замесва тесто и се разточва на малки тънки питки.

Месото и лукът се смилат и се поръсват с черен пипер. Плънката се разпределя върху питките, чиито краища се защипват.

От питките се правят топчета и се пекат на 180 градуса до златисто. Поливат се с разтопено масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: