Авокадо с бекон и магданоз

Нина НордНина Норд
Джедай
306
193
2k
20/06/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо566
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се запържва до хрупкава коричка и се оставя на хартия. Нарязва се на ситно.

Лимоновият сок се смесва с водата, меда и зехтина и се разбива. Добавя се ситно нарязаният лук.

Авокадото се обелва, отстранява се костилката и се нарязва на резени. Слага се в чинии и се полива със соса. Поръсва се с бекона и със ситно нарязан магданоз.

Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см-19%
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
13.50 лв.
10.99 лв.
Виж ››

Красива и елегантна бамбукова дъска за рязане и сервиране. Изработена от качествен бамбук, със слюда в единия край, тази дъска за рязане е вашето решение за страхотно първо впечатление. Създава удобство в кухнята и се поддържа лесно. Ако търсите дъска за впечатляваща презентация, вече я намерихте.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар