Авокадо с бекон и магданоз

Нина НордНина НордДжедай
20/06/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо458
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се запържва до хрупкава коричка и се оставя на хартия. Нарязва се на ситно.

Лимоновият сок се смесва с водата, меда и зехтина и се разбива. Добавя се ситно нарязаният лук.

Авокадото се обелва, отстранява се костилката и се нарязва на резени. Слага се в чинии и се полива със соса. Поръсва се с бекона и със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар