Сушени кайсии в шоколадов сос

Нина НордНина Норд
Джедай
08/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кайсиите се слагат в гевгир и се оставят над вряща вода до омекване. Във всяка кайсия може да сложите малка орехова ядка.

Шоколадът с маслото се разтопява на водна баня. Всяка кайсия се набожда на клечка за зъби, топва се в шоколад и се овалва в орехи по желание.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар