Пилешки шишчета с медена марината

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
02/07/2014
"Сигурни сме, че никога не сме яли толкова вкусни пилешки шишчета "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 677
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете кромида. Разбъркайте меда с бялото вино, изцедения лимонов сок, настъргания лук и малко сол и пипер.

Нарежете пилешкото на хапки и мариновайте месото за 1 час в покрит съд.

След това нанижете месото на шишчета и ги изпечете до приятен загар от всички страни върху скара. От време на време ги мажете с маринатата с помощта на четка.

Поднесете пилешките шишчета с накълцан див лук.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар