Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Доматен Сос»Лют доматен самбал

Лют доматен самбал

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Лют доматен самбал1 / 2
09/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
3 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
6 мин.
Порции
4
"Печено месо, зеленчуци или риба - универсалното перфектно допълнение към тях е този пикантен самбал"

Необходими Продукти

  • домати - 3 бр. цели
  • сол - 1/2 ч.л.
  • чили - 1 ч.л. сос
  • соев сос - 4 с.л.
  • кориандър - 1 с.л. листа, нарязани
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте доматите с вряща вода и ги обелете. След това отстранете средата заедно със семето и нарежете на ситно останалата част.

Изсипете нарязаните домати в купа, прибавете солта, чилито, соевия сос и кориандъра.

Разбъркайте добре и сервирайте като гарнитура към вашето ястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: