Начин на приготвяне
Обелете гъбите и премахнете пънчетата им.
Нарежете на ситно малка глава червен лук, скилидка чесън и пънчетата на гъбите.
Нарежете на дребни кубчета пушеното сирене.
Пригответе плънката за пълнените гъби като задушите в загрято масло, смесено с малко олио лука, чесъна и нарязаните пънчета на гъбите.
Щом лука омекне премахнете съда от котлона и прибавете крема сиренето, топеното сирене, сол, черен пипер и мащерка.
Разбъркайте и с тази смес напълнете гъбите.
Поставете по парче кашкавал върху плънката и наредете гъбите с кашкавал в подмазана с олио тавичка.
Сложете пълнените гъби да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути, докато се запекат.
Кето пълнени гъби сервирайте с кето салата или кето разядка.