Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Барамунди с батат и аспержи

Барамунди с батат и аспержи

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Барамунди с батат и аспержи
Снимка: Станислава Вълкова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Сервирайте и консумирайте барамунди с батат и аспержи с удоволствие и чаша бяло вино."

Необходими Продукти

  • барамунди - до 2 кг азиатски лаврак
  • аспержи - 6 бр. млади зелени стъбла​
  • чери домати - 10 бр.
  • лимон - 3резена
  • батат - 1 бр. средна големина
  • сол - щипка
  • подправки - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете риба барамунди и отстранете вътрешностите.

Посолете отвън и отвътре, поръсете с подправки.

Нарежете лимона, доматите, аспержите и сладките картофи на малки кубчета.

Сложете внимателно всичко това в рибата, след това я увийте във фолио.

Сложете рибата да се пече 40-60 минути в умерена фурна.

Сервирайте и консумирайте барамунди с батат и аспержи с удоволствие и чаша бяло вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: