Начин на приготвяне
Настъргват се чаша и половина тиквички и се оставят да се отцедят от излишната течност.
Към тиквичките се прибавят жълтъците, разтопеното кокосово масло, разтопения шоколад.
Белтъците се разбиват с еритритола на пяна и се прибавят към сместа с тиквичките.
Разбърква се хубаво и се прибавя кокосовото брашно, натуралното какао, бакпулверът и чаената лъжичка разтворимо кафе.
Разбъркайте всичко хубаво до хомогенна смес изсипете в малка тавичка.
Лешниците смелете на едно и поръсете върху браунито.
Печете шоколадовия сладкиш на 180 °C около 20-25 минути.
След като е напълно изстинал сладкишът, нарежете на квадрати брауни с еритритол.