Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гулаш»Румънски гулаш от свинско месо

Румънски гулаш от свинско месо

редакция:
Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k16
Румънски гулаш от свинско месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
5
"Стане ли дума за гулаш, се доверяваме на румънците - знаят те как да ни изненадат приятно."

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • масло - 50 г
  • доматено пюре - 4 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • лук - 1 глава
  • бяло вино - 100 мл
  • сол - 1/4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на малки парчета и се запържва до златиста коричка в маслото.

Добавя се брашното, доматеното пюре и всичко се пържи още 5 минути.

Добавя се виното, нарязаният лук и солта и всичко се задушава още 35 минути на бавен огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: