Пандишпанов кекс с шоколад

ioanaioana
Новак
53
8
2
06/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 827
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбъркват със захарта. След това добавяме предварително шупналата в кисело мляко сода бикарбонат, брашното и ванилията.

Намазваме формата за кекс с олио и поръсваме леко с брашно. Добавяме сместа и слагаме да се пече за 30 мин. на 180 градуса.

След това като изстине кексът, се разтопява шоколада на водна баня и се залива върху кекса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Елена Кавак
Елена Кавак
12.01.2016 19:50
Звучи страхотно
0
0