Пандишпанов кекс с шоколад

ioanaioanaНовак5382
06/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 806
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбъркват със захарта. След това добавяме предварително шупналата в кисело мляко сода бикарбонат, брашното и ванилията.

Намазваме формата за кекс с олио и поръсваме леко с брашно. Добавяме сместа и слагаме да се пече за 30 мин. на 180 градуса.

След това като изстине кексът, се разтопява шоколада на водна баня и се залива върху кекса.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Елена Кавак
Елена Кавак
12.01.2016 19:50
Звучи страхотно
0
0