Начин на приготвяне
Лешниците се попарват с вряла вода, заливат се със студена вода и половината от ядките се нарязват на ситно. Пудрата захар се загрява на бавен огън до разтопяване и се добавят нарязаните ядки. Запържват се до златисто. Сместа се слага върху чиния, намазана с масло и се оставя да изстине.
Мангото се обелва, меката част се пасира и се добавят останалите лешници, които се смилат. Сместа се разпределя в четири дълбоки купички.
Малините се пасират, добавя се захарта. Лимоните се изцеждат и сокът се добавя към малините. Малиновото пюре се слага върху крема от манго.
Сметаната се разбива. Портокалът се изцежда, кората се обелва на тънки ленти. Върху малиновата смес се слага бита сметана, поръсва се с карамелизирани лешници, капват се по няколко капки портокалов сок и се украсява с ленти портокалова кора.