Начин на приготвяне
Пълнени хлебчета или вкусни малки питки, когато трябва да е нещо набързо приготвено, ето идея от мен:
Сложете в малко масло на бавен огън яйцата - да се запекат от долната страна.
През това време отрежете капачета на питките и издълбайте вътрешността им.
Напълнете ги с малко масло, настърган кашкавал, кубченца колбас, шарена сол, по две резенчета кис. краставичка, мъничко кетчуп.
Сложете по едно яйце отгоре и допечете в парти грил - без капачето на хлебчето.
Щом са готови намажете потъмнелите крайчета с масло.
Върху всяко капаче сложете мъничко кашкавал + щипка шарена сол и ги оставете само да се разтопи кашкавала.
Винаги могат да се направят пълнените хлебчета за бързо хапване с налични продукти или продукти по вкус.
Стават много бързо и да ви е сладко!
Хубав ден на всички.
Източник: Кулинарни рецепти Mimi's kitchen; Фейсбук страница-рецертурник.