Манатарки в масло

Манатарки в масло4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Класическа гарнитура манатарки в масло - накрая малко прясно смлян черен пипер ще накара гъбките да разцъфнат на вкус"

Необходими Продукти

  • манатарки - 500 г
  • масло - 100 г
  • олио - 2 с.л.
  • вода - 100 мл
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват добре и се нарязват на филийки.

Маслото се разтопява и към него се добавя олио, за да не прегаря.

Манатарките се запържват до леко златисто, след което към тях се добавя водата и се оставя да изври.

Солта към манатарките в масло се добавят последно на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: