Начин на приготвяне
Първо отделяме белтъка от жълтъка. Разбиваме белтъка със захарта в суха купа, като за целувчен крем. Смесваме жълтъка, прясното мляко, брашното, солта, есенцията ром и ванилия, като разбъркваме до хомогенна смес.
Получената смес добавяме внимателно към разбития белтък, размесвайки с шпатула до хомогенност. Накрая включваме и обелените и нарязани на дребни парчета фурми.
Изсипваме сместа за палачинката Кайзершмарн в предварително загрят на средна степен тиган, в който сме разтопили и маслото.
Покриваме с капак и наблюдаваме непрекъснато процеса на приготвяне, за да не загори палачинката.
Обръщаме запържената от едната страна палачинка с помощта на капака.
Накъсваме на парчета, докато е още в тигана.
Поднасяме палачинката Кайзершмарн с фурми топла с пудра захар и шоколадов топинг.
Да Ви е сладко!