Начин на приготвяне
Много интересен, забавен и лесен десерт за децата!
Пригответе им го и много ще ги зарадвате! Вземаме киселчетата и ги разтваряме според съдържанието на опаковката в 200 милилитра вода.
Естествено, всеки отделен вкус го разтваряме поотделно в два различни съда. Добавяме захарта и слагаме киселчетата на котлона да заврат.
Прибавяме и допълнително предварително настъргана кора от един лимон, в лимонения кисел. Разбъркваме добре и оставяме да ври до получаването на хомогенна гъста смес.
След като киселчетата са готови, , ги сваляме от котлона и оставяме леко да изстинат.
След което ги сервираме крем нишесте в стъклени чашки, като, първо, слагаме от лимонения кисел, а отгоре сипваме и от малиновия.
Поръсваме отгоре с млените орехи и прибираме в хладилника, за да стегнат добре.
След което кремчетата са готови за консумация.
Стават много красиви и примамващи окото и небцето.
Децата ви няма как да устоят на този лесен десерт шарен крем кисел с орехи!