Начин на приготвяне
Сипете еритритола за сладките в блендер и го смелете за кратко.
Разбийте белтъците с миксер на висока скорост за няколко минути до бяла и гъста пяна.
Постепенно добавете еритритола и лимонената киселина.
Продължете да разбивате с миксера на висока скорост.
Добавете пресятата ксантанова гума и отново разбийте за кратко.
Прехвърлете сместа в пош и оформете целувките без захар върху хартия за печене.
Печете кето сладките в предварително загрята на 100°C фурна за около 60 минути.
Оставете ги да изстинат напълно във фурната и след това ги отлепете от хартията.
Целувките с еритритол са готови.
Ако рецептата ти харесва, опитай непременно и тези сполучливи целувки или тази вкусна торта от целувки.