Хотдог с бекон

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k7
Хотдог с бекон
Снимка: Нина Иванова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Отсега винаги ще приготвяме хотдога с бекон, защото вкусът е неповторим!"

Необходими Продукти

  • бекон - 6 слайса
  • питки - 3 бр. за хотдог
  • кренвирши - 3 бр.
  • дип - 3 с.л. от сирена (диповете които се продават готови за топене с тортилен чипс)
  • маруля - 4 - 5 с.л нарязана на ситно
  • горчица - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете марулята на ситно. Увийте кренвиршите със слайсовете бекон, като забодете клечки за зъби при необходимост за закрепяне.

Поставете ги в тава застлана с хартия за печене и ги запечете във фурна загрята на 200 градуса за около 20 минути или докато беконът се запече. Извадете ги от фурната.

Нарежете хлебчетата на половина без да стигате до края. Намажете ги с дипа от сирена.

Поставете по малко от нарязаната маруля и по един кренвирш. Отгоре украсете хотдозите с горчица.

Хотдозите с бекон са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: