Gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Аламинути»Панирани корички хляб

Панирани корички хляб

Антония 123Антония 123
Новак
15
Панирани корички хляб
Снимка: Антония 123
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Сервираме топли панирани корички хляб с настъргано сирене отгоре."

Необходими Продукти

  • яйцa - 1 бр.
  • сол
  • подправки по вкус
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • хляб - 200 г тостерен ли от домашна пекарна
  • олио - 200 мл за пържене, или масло
  • сирене - 30 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцето с подправките и солта с тел. Прибавяме киселото мляко.

Нарязвам на лентички тостерен или хляб от хлебопекарна от 5 см дължина.

Добавяме в сместа и разбъркваме, докато хляба поеме цялата смес.

В средно голям тиган и при добре загрята мазнина изсипваме коричките, да се пържат на средно силен огън.

Пържените филийки се готвят до златисто.

Сервираме топли панирани корички хляб с настъргано сирене отгоре.

За повече порции увеличете количествата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: