Начин на приготвяне
В тигана запържете нарязания на ситно лук.
Прибавете нарязаните печурки и гответе, докато течността се изпари.
Добавете топеното сирене, сол и черен пипер и бъркайте, докато сиренето се стопи. Накрая прибавете и счукания чесън.
Подредете филиите в тава за печене, поръсете със зехтина и изпечете този вид кростини в предварително загрята на 200°C фурна за 3 минути.
Подредете гъбите върху препечените филии и поръсете отгоре с настърганото италианско сирене.
Печете кростоните във фурната на 200°C за 5-7 минути.
Изчакайте да се охладят.
Сервирайте вкусните и ароматни италиански кростони със зеленчуци.
Ако пък желаете да си приготвите сладки италиански хлебчета, опитайте тези рецепти за италиански кантучини.