Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Пълнена пъстърва

Пълнена пъстърва

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Пълнена пъстърва1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Семпло, ароматно и много вкусно - рецепта, която ще приготвите повече от веднъж"

Необходими Продукти

  • пъстърва - 4 бр.
  • вино - 200 мл
  • магданоз - 1 връзка
  • масло - 50 г
  • чесън - 1 стрък пресен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън.

Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка.

Залейте ги с виното, покрийте с фолио и ги оставете в хладилник за няколко часа.

Извадете, посолете и ги запечете във фурна. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Катето
Катето
Пробвах, и стана чудесно , благодаря С:
13.05.2015 08:58
1