Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пълнена пъстърва с гъби

Пълнена пъстърва с гъби

Янка ЙордановаЯнка Йорданова
Чирак
13100123
Пълнена пъстърва с гъби1 / 4
03/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"И да не обичате риба, в тази рецепта ще се влюбите"

Необходими Продукти

  • пъстърви - 4 броя
  • масло - 2 суп.лъжици
  • лук - 1 глава
  • целина - 2 стръка
  • галета - 0.5 ч.чаша
  • гъби - 0.5 ч.чаша
  • мащерка - 1 ч.лъжичка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В маслото се задушават гъбите, целината и лука до омекване. Снемат се от котлона, като към тях се добавя галетата и мащерката.

Овкусяват със солта и черният пипер. Пъстървите се измиват и подсушават. Посоляват се отвън и отвътре, пълнят се с плънката и се пекат на 200 градуса около 40 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: