Начин на приготвяне
Зеленият лук се нарязва на дребно, гъбите - на филийки, зелето - на ленти, тофуто на кубчета, а чесънът се наситнява.
В сгорещено олио за около 2 минути се запържва зеленият лук (малка част от перата се оставя за декориране) с чесъна, зелето и гъбите. След това се налива вода според инструкциите на опаковката и се разтваря пакетчето с подправки от нудлите.
Във водата се разтваря соевата и чили пастата, налива се малко соев сос на вкус (например около 1-2 ч.л.), след което се добавят нудлите.
Похлупва се и се оставя на слаб огън Рамена да омекне всичко.
Когато спагетите поомекнат малко, се добавят дъмплингите и ⅔ от тофуто и се похлупва отново, като се оставя всичко, да се сготви добре.
Когато е почти готово, се добавя и останалото тофу, заделеният зелен лук и се капва малко сусамово олио.
По желание може да се поръси и със сусамово семе богат рамен с тофу и дъмплинги