Начин на приготвяне
Листът Нори се накъсва на малки парченца и заедно със сушеното уакаме се накисва в 1 ч.ч. вода за половин час.
След това се изваждат водораслите и водата заедно с още 3 ч.ч. вода се слага да заври. Когато това стане, се прибавят 2 с.л. бяло вино, 1 ч.л. оризов оцет, 4-5 с.л. соев сос, 1 кубче пилешки бульон. Разбърква се до пълно разтваряне и се сваля се от котлона, бульонът се оставя похлупен. В бульона се изсипват дъмплингс и се оставят за няколко минути да омекнат, след което се изваждат.
Соба нудлите се сваряват според инструкциите на опаковката. Изплакват се със студена вода.
Яйцето се сварява, като трябва да остане по-рохко, по желание с леко течен жълтък.
Нарязва се зеленият лук.
При сервиране на макаронената супа се разпределят нудлите в купички, налива се част от горещия бульон, отгоре се разпределят накиснатите водорасли, по 3 бр. дъмплингс, ½ сварено яйце и се поръсва със зелен лук и сусам.
Хапнете сгряващи тялото и душата соба нудли с бульон и водорасли.