Начин на приготвяне
Вкусна манджичка с праз и месо !
Аз я приготвям така, в тази последователност:
Предварително сварявам месото, нарязано на късчета. Прецеждам го.
Запържвам праза до готовност (иначе хруска после).
Може да го задушите, вместо за се пържи!
- 1 с.л. брашно
- добавям домати /пюре/
- подправките черен пипер, чубрица, сух чесън, млян кимион
- сол и червен пипер
- месен бульон (от месото)
Добавям предварително свареното свинско.
Оставям да поври на средна степен на котлона за около 10 мин (до гъстотата, която ми хареса).
Сервирам свинското с праз с кисело мляко.
Източник: Кулинарни рецепти Mimi's kitchen; Фейсбук страница-рецертурник
Коментари