Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Гъбен хайвер с лук

Гъбен хайвер с лук

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Гъбен хайвер с лук1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • печурки - 500 г
  • лук - 5 глави
  • олио - 100 мл
  • черен пипер - ½ ч.л. млян
  • сол - 2 щипка
  • захар - 1 бучка
  • оцет - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.

Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода.

Нарязват се на ситно и се смесват с лука.

Добавя се черен пипер, захар и оцет.

Сервира се с препечени филийки като предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: