Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Гъбен пастет с лук и моркови

Гъбен пастет с лук и моркови

Gergana DimitrovaGergana Dimitrova
Новак
2520038119
Гъбен пастет с лук и моркови1 / 2
07/04/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
10
"Гъбен пастет с лук и моркови - от домашното по-вкусно няма"

Необходими Продукти

  • печурки - 1 кг гъби
  • лук - 1 бр. кромид
  • моркови - 1 бр.
  • чесън - 3 бр. скилидки
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Блендирах лука и морковите.

Гъбите настъргах и задушавах до изпаряване на водата, след което посолих, подправих с черния пипер и магданоза.

Следва пасиране и хапване на вкусния гъбен пастет.

Да ви е вкусно с моя гъбен пастет с лук и моркови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: