Gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Домашни крекери със самардала

Домашни крекери със самардала

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Домашни крекери със самардала
Снимка: Juliya
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Домашните крекери със самардала са ароматни, хрупкави и много лесни за приготвяне."

Необходими Продукти

  • лаваш - 2 бр. домашен арменски
  • краве масло - около 30 г
  • кашкавал - 50 г (по желание)
  • самардала
  • червен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лаваша с ножица на произволни парчета, намазваме ги с разтопеното масло и ги подреждаме в тава, покрита с хартия за печене.

Поръсваме парчетата със самардала и с настъргания кашкавал (може и без кашкавала).

Крекерите се пекат в предварително загрята на 190°С фурна за около 10-12 минути.

Домашните крекери със самардала са ароматни, хрупкави и много лесни за приготвяне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: