Начин на приготвяне
Разстелете филетата червена риба в плитка чиния, поръсете ги със сол и прясно смлян черен пипер и полейте с лимоновия сок. Оставете да се овкусяват.
Загрейте олиото в голям тиган и сотирайте лука и чесъна, докато омекнат. Добавете обелените и нарязани ситно домати и гответе 10 минути. От време на време разбърквайте.
Добавете дафиновия лист, ригана, каперсите, маслините и почистените и нарязани ситно люти чушки.
Добавете рибата и гответе около 10 минути или до готовност на рибата.
Успоредно с това загрейте в отделен съд маслото и запържете хлебните триъгълничета, докато хванат апетитен загар от двете страни.
Прехвърлете рибата в голямо затоплено плато, залейте отгоре със соса и аранжирайте с пържения хляб.