Начин на приготвяне
Сложете бисквитите в чопър и смелете фино до прахообразна форма.
В купа сложете смлените бисквити, сладко от кайсии, какао и прясното мляко.
С ръце съединете продуктите и омесете бисквитено тесто.
Ако е необходимо, добавете още мляко, тестото трябва да е влажно и лесно за оформяне.
Охладете за 30 минути.
Шоколада разтопете на водна баня до получаване на гладка шоколадова смес.
Вече охладеното тесто оформете с ръце на малки вкусни бонбони и потопете всяко в шоколада.
Пожелание поръсете шоколадови пръчици или кокосови стърготини, преди да стегне шоколадът.
Приберете в хладилник за 15 минути бисквитени шоколадови бонбони.
Източник: Блогът на Сия Рибагина