Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Филе с гъби и кашкавал

Филе с гъби и кашкавал

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Филе с гъби и кашкавал1 / 2
26/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско филе - 800 г
  • кашкавал - 80 г
  • гъби - 200 г
  • масло - 50 г
  • сметанов сос - 200 мл
  • хрян
  • брашно
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципите, поръсете го с малко олио и оставете да престои на хладно. След това го нарежете на порционни парчета, които се начукват.

Добавете сол към брашното и оваляйте всяко парче и го изпържете в сгорещено олио. Нарежете гъбите на ивици и заедно с настъргания хрян ги задушете в разтопеното масло.

Задушената смес се разпределя върху свинските филета и се залива със сметановия сос. Отгоре наръсете с настъргания кашкавал и запечете в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: