Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Кълцано пилешко филе в було с гъби и кашкавал на барбекю

Кълцано пилешко филе в було с гъби и кашкавал на барбекю

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Кълцано пилешко филе в було с гъби и кашкавал на барбекю
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
31/07/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Точно с такива месни вкусотии лятната ни диета отива на кино и не излиза от там..."

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 800 г
  • гъби - 1/2 буркан
  • кашкавал - 150 г
  • було - 300 г
  • соев сос - 1 к.ч.
  • бульон - 1 бр. пилешки
  • черен пипер
  • чубрица
  • мащерка
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте пилешкото филе на дребни кубчета.

Полейте със соевия сос, черния пипер, мащерката и чубрица, ако обичате. Полейте с малко олио и хубаво разбъркайте.

Когато постои няколко часа разпънете булото и сложете по дължина от парченцата месо, нарязан на кубчета кашкавал и нарязани гъби.

Хубаво стягайте като завивате булото и оформете на дълги големи кебапчета.

Печете на хубаво разпалено барбекю, но на умерен огън, за да не прегаря отвън, а да се изпече отвътре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: