Кетчуп с горчица

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
02/10/2014
"Пица, пържола или паста - всичко е по-вкусно с домашни приготвен кетчуп с горчица "
Приготвяне50 мин.
Готвене80 мин.
Общо130 мин.
Порции8 шишета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 426
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете доматите на парчета. Обелете лука и го нарежете на ситно. Смесете ги и ги задушете на слаб огън около 30 минути.

След това ги смелете в машинката за месо и прибавете оцета и захарта. Опитайте на вкус и ако е необходимо, добавете още малко оцет или захар.

Отново сложете сместа на слаб огън и варете, докато се сгъсти - около 30 минути.

Прибавете горчицата и останалите подправки. Сместа се оставя да се охлади и след това се насипва в буркани или шишета. Стерилизира се 20 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар