gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Чушки с натриев бензоат

Чушки с натриев бензоат

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3216k
Чушки с натриев бензоат1 / 2
04/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
90 мин.
Порции
8 буркана

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изтърбушете чушките, след което ги потопете във врялата марината, докато леко променят цвета си. Наредете ги тава, за да изстинат и да се отцедят.

Нарежете магданоза и счукайте чесъна. Редете в буркани чушките, чесъна и магданоза.

Залейте с охладената марината и най-отгоре сипете малко олио, в което е разтворен натриевият бензоат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: