Пролетен миш-маш

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5166k1k3k5
Пролетен миш-маш
Снимка: Людмила
1 / 2
18/04/2024
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Поднася се пролетен миш маш със сирене, червена чушка за цвят."

Необходими Продукти

  • пресен лук - 2 връзки
  • сол
  • черen пипер
  • яйца - 4 бр.
  • масло краве - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • сирене - по желание
  • червена чушка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресният лук се измива и нарязва на парчета, може да е на едро.

В тигана се загрява олиото и се прибавя маслото, да се разтопи и да не прегори.

В тази мазнина се задушава лукът до готовност, при непрекъснато бъркане за около пет минути на средна степен на котлона.

След това лесният миш маш се посолява и се прибавят яйцата с черен пипер. Бърка се до сгъстяване на яйцата.

Поднася се пролетен миш маш със сирене, червена чушка за цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
На това ние му казваме пържен кромид с яйца и е много вкусно.
18.04.2024 15:31