Десерт Лотус

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Десерт Лотус
Снимка: Станислава Вълкова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
8
"Десерт Лотус - разкошен замразен сметанов крем с ягодови нотки"

Необходими Продукти

  • бисквити лотос - 350 г
  • пудинг - 1 пакет ванилов разтворим
  • сметана - 250 г за разбиване
  • цедено кисело мляко - 200 мл
  • крем лотос - 70 г
  • сладко от ягоди - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете бисквитите, отделете малко за украса.

Сметаната, млякото и пудингът се разбиват на твърд крем.

Нареждат се на пластове в купички - лъжичка ягодово сладко, бисквитени трохи, крем и т.н.. на два-три пласта.

Кремът Лотус е доста гъст, затова добавете към него малко мляко, разбъркайте и доведете до кремообразна консистенция.

Поставете малко от сладкото на горния слой върху нашата структура.

Оставете да замръзне. Извадете от фризера 10 минути преди сервиране и украсете с бисквитени трохи сметановия пудинг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: