Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Лесен паниран кашкавал на триъгълници

Лесен паниран кашкавал на триъгълници

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k13k7k11k13
Лесен паниран кашкавал на триъгълници
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
27/05/2024
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Лесен паниран кашкавал на триъгълници, който всеки начинаещ кулинар може да приготви"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 400 г
  • галета - 4 с.л
  • олио - 150 мл
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 4 с.л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кашкавала на триъгълни парчета.

Дебелината трябва да е около 1 сантиметър.

Кашкавала поставяме в купа със студена вода.

В три чинии слагаме брашното, разбитото яйце и галетата.

Поставяме тиган с олио на котлона и изчакваме да се загрее.

Всяко парче кашкавал овалваме добре в брашно, след това в разбитото яйце, а накрая и в галетата.

Пържим кашкавала пане в добре сгорещеното олио за около минута от всяка страна.

Поднасяме лесен паниран кашкавал, докато е още топъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
А кой тогава е трудния начин за планиране?
Това си е класическата рецепта за планиране и на кашкавал, сирена,шницел....
09.06.2024 12:44